Løvfalds opdatering

LøvfaldNu da DSB igen kører langsomt på skinnerne, er det tid for ROSSK at sætte farten op. På disse dejlige lange mørke dage, søger vi igen indenfor og fodrer vores glæder, smerter, succeser, depressioner og relationer for at konverterer dem til tekster og musik.

I ROSSK ( Roskilde sangskriverklub ) er vores ambition at samle sangskrivere fra nær og fjern i Roskilde og skabe et netværk hvor vi kan udvikle, hjælpe og fornøje hinanden til at blive bedre sangskrivere, komme ud med vores tekster og musik og udnytte Roskilde centrale placering som en af Danmarks store kreative mekkaer.

VI afholder gennem vinteren koncerter, openstage arrangementer og klubaftener og håber i år på at samle endnu flere sangskrivere, der har lyst til at støtte op om og deltage i vores arbejde for at gør ROSSK endnu sjovere og mere interesant at være en del af.

Alle der har lyst til at deltage eller give en hånd eller en ide med til et arrangement er meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange muligheder for at arrangere worrkshops, spilsammen aftener eller retreats for sangskrivere hvis blot der er opbakning og tilslutning.

Skriv en mail, kom forbi til vores openstage på GImle i Roskilde den anden onsdag i hver måned, duk op til vores klubaftener, send et bud, vi glæder os til at hilse på og få ny inspiration.

Ved spørgsmål kan der ringes til Christian Bruhn på 61 38 11 68.

Følg med på Hjemmesiden  og Facebook 

Let´s ROSSK