Godt nytår til alle omkring ROSSK

Det har været et fantastisk år for Rossk. Vi har oplevet en stor medlemstilgang og vi har fået et nyt fast sted, hos Bjergtrolden i Roskilde, at afholde vores klubaftener og openstage arrangementer. Vi har ligeledes indgået et fantastisk samarbejde med Roskilde Bibliotek om en månedlig koncert, den første lørdag i måneden, for vores medlemmer.

Derudover har vi deltaget på to festivaler, afholdt “spil sammen- aftener”, mini workshops og foredrag. Vi har også været i stand til at udbygge vores netværk, vi har hjulpet hinanden med co-write´s, muligheder for at komme ud og optræde, oplysninger om arrangementer og meget meget mere.

Jeg ser frem til at vi i 2014, vil fortsætte vores arbejde, udvide og styrke vores netværk og få skrevet en masse gode tekster og musik. Vi udvikler os alle hver for sig, men sammen har vi vist at vi kan hjælpe hinanden med motivation, konstruktiv kritik og støtte.

Alle har bidraget positivt til udviklingen og alle fortjener en stor tak for deres arbejde.

Tak også til vores samarbejdspartnere, Råstof Roskilde, Roskilde bibliotek og Bjergtrolden.

Hvis der er nogen spørgsmål omkring vores klub eller vores arrangementer, kan vi kontaktes på mail info@rossk.dk eller via vores facebook side https://www.facebook.com/RoskildeSangskriverklub .

Godt nytår til alle og vi glæder os til at møde endnu flere sangskrivere, musikere og publikummer i 2014.

De bedste hilsner

Christian Bruhn